Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2011 12:44

Συνάντηση τριτέκνων του Δήμου Πύλου-Νέστορος

O Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των τρίτεκνων του δήμου Πύλου-Νέστορος σε κεντρικό καφέ της Πύλου.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρ. Κορομηλάς ανέφερε ότι με την κρίση πολλές οικογένειες αντιμετωπίζουν ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα , καθώς η ανασφάλεια και η ανεργία μεγαλώνουν .
Κάλεσε τους τριτέκνους σε εγρήγορση, προκειμένου να είναι έτοιμοι να αντιδράσουν. «Η αγοραστική δύναμη το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει μειωθεί κατά 50% σε σχέση με πριν από δύο χρόνια, και όταν το 60% των τριτέκνων βρισκόταν κάτω από το όριο της φτώχειας πριν από δύο χρόνια, σκεφθείτε τι γίνεται σήμερα», σχολίασε. Ζήτησε συμπαράσταση από τον δήμο ,που τον εκπροσωπούσε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου και συγκεκριμένα να παρθεί απόφαση για μύωση στα τέλη ύδρευσης όπως συμβαίνει στους περισσότερους δήμους του νομού .
Ακολούθως, έκανε γνωστό ότι ο σύλλογος είναι για πρώτη φορά  φορέας υλοποίησης του προγράμματος διανομής τροφίμων. Σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας, θα διανεμηθούν τρόφιμα σε οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα και συγκεκριμένα με εισόδημα κάτω από  20.000 ευρώ.
Τέλος ,ζήτησε από τις τρίτεκνες οικογένειες με αυτό το κριτήριο να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία του Συλλόγου ,στην Αγία Τριάδα, το απόγευμα κάθε Τετάρτης και Παρασκευής, προκειμένου να δώσουν τα στοιχεία τους για να παραλάβουν τα τρόφιμα που δικαιούνται.

Από το Σύλλογο Τριτέκνων
















06/06/2011

e-mail: www.3teknoi@gmail.com /  HYPERLINK "http://www.triteknoi.net" www.triteknoi.net