Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015 11:21

Μουσική βραδιά στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας 

Μουσική βραδιά στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας 

Μια όμορφη μουσική βραδιά οργανώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας, από το Σύλλογο για την Προστασία και Αναβίωση της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας.

Παιδιά της περιοχής προσέφεραν μια πανδαισία μουσικών ακουσμάτων με την συναυλία πιάνου σε γνωστά κομμάτια μεγάλων δημιουργών, αλλά και γνωστών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, όλα αυτά υπό την καθοδήγηση και την επιμέλεια του καθηγητή πιάνου Νικόλαου Παπαδήμου. 

Το κοινό καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Σταθόπουλος αφιερώνοντας την εκδήλωση στη μνήμη του πρόωρα εκλιπόντα πρώην προέδρου του Συλλόγου Κωνσταντίνου Τσίγγανου. Αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου που θα συνεχιστούν την Κυριακή με ροκ βραδιά.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδήμος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και τόνισε την πολύ καλή συνεργασία που έχουν με τον Σύλλογο και έτσι θα ακολουθήσουν και άλλες όμορφες μουσικές εκδηλώσεις. Επίσης ευχαρίστησε και τον πρώην δήμαρχο Κυπαρισσίας Γιώργο Σαμπαζιώτη, καθώς επί δημαρχίας του έγιναν σημαντικά βήματα στον μουσικό τομέα στην περιοχή.

Χαιρετισμό εκ μέρους του δήμου απεύθυναν ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μερκούρης και ο πρόεδρος του Φορέα Ζαχαρίας Κανελλόπουλος.

Κ.Μπ.