Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2016 19:54

Πόλος έλξης το παγοδρόμιο στη Μεσσήνη (βιντεο-φωτογραφίες)

Πόλος έλξης το παγοδρόμιο στη Μεσσήνη (βιντεο-φωτογραφίες)

Πάνω από 500 μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν καθημερινά στο παγοδρόμιο που έχει στηθεί για τη γιορτινή περίοδο στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης και αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών απ’ όλη τη Μεσσηνία.

Σ’ αυτό έχει συμβάλει καθοριστικά και η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Καλαμάτα – Μεσσήνη για την περίοδο των εορτών, ενώ αρκετός κόσμος επισκέπτεται την πόλη και από άλλες περιοχές του νομού, σύμφωνα με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, υπάλληλο του δήμου και υπεύθυνο για τη συγκεκριμένη δράση. 

Η πλατεία της Μεσσήνης πλημμυρίζει με γιορτινούς ήχους, γέλια και χαρούμενες φωνές καθημερινά αυτή την περίοδο, τόσο λόγω της λειτουργίας του παγοδρομίου και των άλλων παιχνιδιών, όσο και λόγω των παράλληλων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σχεδόν κάθε απόγευμα.

Να σημειωθεί πως για την άρτια λειτουργία του παγοδρομίου είναι ιδιαίτερα σημαντική η συνδρομή των εθελοντών, που εκπαιδεύουν και καθοδηγούν όσους δεν έχουν εμπειρία, ενώ το συνολικό κόστος, το οποίο περιλαμβάνει και άλλα παιχνίδια, ανέρχεται στο 1 ευρώ.

Κ.Δ.