Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2016 19:18

Η πίτα του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών το απόγευμα της Δευτέρας στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο της πόλης που κατακλύστηκε από κόσμο. 

Την πίτα έκοψε η πρόεδρος του Συλλόγου Παρασκευή Παντελάκη πλαισιωμένη από το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου η οποία πέρα από τις ευχές της για τη νέα χρονιά ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του αλλά και για την στήριξη προς τον Σύλλογο την οποία όπως επισήμανε έχει και ανάγκη.

Στην σημαντική δράση και προσφορά του Συλλόγου αναφέρθηκαν στον χαιρετισμό τους μαζί με τις ευχές τους τόσο ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς.

Ακολούθησε συναυλία από την φιλαρμονική του Συλλόγου υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Παναγιώτη Φωτεινέα σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και την σκυτάλη στην συνέχεια πήραν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου από τα πιο μικρά μέχρι τα μεγαλύτερα παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς από διάφορα μέρη της χώρας μας , τους οποίους διδάσκει ο Νίκος Αθανασόπουλος.

Κ.Μπ.