Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 13:02

Γαργαλιάνοι: Ικανοποίηση στον Εμπορικό για τη συμμετοχή στην απεργία 

Γράφτηκε από τον
Γαργαλιάνοι: Ικανοποίηση στον Εμπορικό για τη συμμετοχή στην απεργία 

Τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις απεργιακές κινητοποιήσεις ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων.

Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του: 

«Ολοι οι επαγγελματικοί κλάδοι, έμποροι - βιοτέχνες - καφεπώλες και λοιποί ελεύθεροι επαγγελματίες συμμετείχαν στην κινητοποίηση με καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων της πόλης μας, συμμετέχοντας έτσι δυναμικά και απόλυτα στην πανελλαδική απεργία, διαμαρτυρόμενοι για την πρωτοφανή οικονομική εξαθλίωση και εξόντωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γαργαλιάνων σε συνεργασία με τους Συλλόγους Φιλιατρών και Κυπαρισσίας, συντόνισε και ενημέρωσε μέσω έντυπου υλικού και ηλεκτρονικών μέσων όλους τους επαγγελματίες για την πρωτοβουλία να μεταβούν δωρεάν στην μαζική συγκέντρωση της Αθήνας, ώστε να δώσουν όλοι ενωμένοι το παρόν και να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την λαίλαπα των μέτρων που μας έχουν φτάσει στα όρια της επιβίωσής μας. 

Είναι αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά τα μικρά και μεγάλα καταστήματα τροφίμων της πόλης μας συμπαραστάθηκαν στην προσπάθειά μας και κατέβασαν τα ρολά τους υπερασπιζόμενοι τον αγώνα μας».

 Κ.Μπ.


NEWSLETTER