Πέμπτη, 26 Μαϊος 2016 14:59

Φύλαξη κατοικίδιων ζώων από ιδιώτες μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και στην Καλαμάτα 

Γράφτηκε από την
Φύλαξη κατοικίδιων ζώων από ιδιώτες μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και στην Καλαμάτα 

Μια νέα υπηρεσία για να κάνουν διακοπές και τα κατοικίδια, τώρα και στην Καλαμάτα! Πρόκειται για το Keeppet (www.keeppet.gr), μια νέα online υπηρεσία που λύνει το πρόβλημα των διακοπών για όσους έχουν κατοικίδια και δεν ξέρουν που να τα αφήσουν τις μέρες που θα λείψουν.

Στο Keeppet βρίσκουν εύκολα φιλόζωους ιδιώτες που τα φιλοξενούν στο σπίτι τους για όσες μέρες λείψει ο ιδιοκτήτης τους, λαμβάνοντας μια μικρή αμοιβή. Στην Καλαμάτα έχουν ήδη γραφτεί οι πρώτοι keepers, που περιμένουν να φιλοξενήσουν τα σκυλιά και τις γάτες των συμπολιτών τους, ώστε οι ιδιοκτήτες τους να φύγουν για διακοπές αμέριμνοι. Αντίστοιχα, αν μένεις στην Καλαμάτα και είσαι φιλόζωος μπορείς να γίνεις keeper ώστε να προσφέρεις υπηρεσίες σπιτικής φιλοξενίας σε υπέροχα κατοικίδια και να δημιουργείς ένα επιπλέον εισόδημα κάνοντας κάτι που αγαπάς. 

Ολες οι κρατήσεις μέσω του Keeppet καλύπτονται από ασφάλεια ηλεκτρονικών πληρωμών, κτηνιατρική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο και εξυπηρέτηση πελατών. Η ομάδα του Keeppet ελέγχει και επαληθεύει τα στοιχεία των keepers ενώ σε κάθε προφίλ μπορεί κανείς να δει στατιστικά και κριτικές. 


NEWSLETTER