Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 08:40

Επιτυχημένη “Λευκή Νύχτα” το Σάββατο στην Κυπαρισσία

Ολη η Κυπαρισσία ένα πάρτι στη "Λευκή Νύχτα" που με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε για 3η χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος. Η πόλη φωτίστηκε, στολίστηκε και γιόρτασε μέχρι τις πρωινές ώρες, με τους δρόμους να γεμίζουν ασφυκτικά από κόσμο και τα μαγαζιά να πλημμυρίζουν από πελάτες. Μουσικά σχήματα σε πολλές γωνιές και dj’s έδιναν τον ρυθμό της γιορτής, βιτρίνες στολισμένες, σε κάθε πόρτα καταστήματος κέρασμα για όλους, μεγάλες προσφορές και η πλατεία της πόλης να βουλιάζει καθώς δεν υπήρχε κενή καρέκλα μέχρι πολύ αργά.

Το "παρών" έδωσε και η Δημοτική Φιλαρμονική Κυπαρισσίας που πέρασε από όλους τους δρόμους παίζοντας χαρούμενες μελωδίες. Στην κεντρική πλατεία το γυμναστήριο Πανταζέλος - Pantagym ξεσήκωσε τους πάντες με τις επιδείξεις latin, toumbao και king boxing, ενώ στους δρόμους της πόλης ζογκλέρ προσέφεραν το δικό τους θέαμα.

Στα εμπορικά καταστήματα η κίνηση ήταν πολύ καλή, ενώ για φαγητό και ποτό γινόταν το αδιαχώρητο. Πέρα από όλα αυτά όμως το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι όλος ο κόσμος ήταν χαρούμενος και χαμογελαστός, και σίγουρα ήταν μια καλή αφορμή για διασκέδαση. Ο Εμπορικός Σύλλογος πέτυχε λοιπόν το στόχο του, να γεμίσει η πόλη με επισκέπτες από διάφορα μέρη δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν την Κυπαρισσία και την ευρύτερη περιοχή.

Την ικανοποίησή της εξέφρασε και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ειρήνη Θεοδωροπούλου σημειώνοντας: «Εκτιμούμε ότι ο κόσμος ήταν σχεδόν ο διπλάσιος από πέρυσι, είχαμε περισσότερα μουσικά σχήματα σε όλη την πόλη και ο κόσμος μοιράστηκε σε κάθε γωνιά της, κάθισε μέχρι αργά και διασκέδασε. Πιστεύω ότι ευχαριστήθηκαν όλες τις εκδηλώσεις που έγιναν από νωρίς το απόγευμα με τον γύρο της πόλης και στη συνέχεια με τα μουσικά σχήματα, τις επιδείξεις στην κεντρική πλατεία από το γυμναστήριο Πανταζέλος, τους ζογκλέρ στους δρόμους. Με τους συναδέλφους επαγγελματίες των εμπορικών καταστημάτων, που μίλησα, όλοι ήταν πολύ ικανοποιημένοι. Ηταν μια πολύ επιτυχημένη βραδιά και θα προσπαθούμε κάθε χρόνο να γινόμαστε και καλύτεροι. Το θετικό είναι ότι όλος ο κόσμος τη βραδιά αυτή ήταν χαρούμενος και ευχαριστημένος και είχαμε επισκέπτες από όλες τις γύρω περιοχές του δήμου μας, την Καλαμάτα, τη Ζαχάρω, τον Πύργο, την Πάτρα, το Αγρίνιο, την Αθήνα».

Κ.Μπ.