Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011 20:19

Αγανάκτηση στη Μικρομάνη για τους τσιγγάνους

Γράφτηκε από τον

Αναστάτωση και αγανάκτηση επικρατεί στη Μικρομάνη από την έξαρση της παραβατικότητας από την πλευρά των τσιγγάνων το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χάρης Κουτσουρόπουλος επεσήμανε στην "Ε" την κατάσταση αυτή και  απηύθυνε έκκληση «να κινητοποιηθεί η Αστυνομία και να παρέμβει ο εισαγγελέας, πριν γίνει κανένα κακό». Ενημέρωσε ότι οι τσιγγάνοι γκρεμίζουν αποθήκες και αγροτόσπιτα, καταστρέφουν περιφράξεις και κλέβουν τις σιδερένιες πόρτες. Υπενθύμισε πως έχουν "σηκώσει" τις σχάρες από τα φρεάτια των ομβρίων, ακόμα και από κεντρικούς δρόμους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να σκοτωθεί ο κόσμος.
Ο κ. Κουτσουρόπουλος παρατήρησε ότι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν κουραστεί από τη διαιώνιση της κατάστασης, από το γεγονός ότι δεν έχουν βοήθεια κι έχουν σταματήσει να δηλώνουν στην Αστυνομία τις κλοπές. Σημείωσε, ωστόσο ότι, υπάρχει αγανάκτηση και οργή και ο κόσμος είναι έτοιμος να πάρει το νόμο στα χέρια του.
Επεσήμανε ότι «οι τσιγγάνοι δεν υπολογίζουν τίποτα, έχουν αποθρασυνθεί. Αν είναι πολλοί σε κανένα επεισόδιο που προκαλούν, θα σε σκοτώσουν».