Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011 16:49

Επιστολή για την ΕΡΑ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Κύριε Υπουργέ
Η Τοπική Ομάδα Στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος σας καταθέτει επιστολή έκφρασης δυσαρέσκειας για την ενδεχόμενη αποδυνάμωση της ΕΡΑ Καλαμάτας εκφράζοντας παράλληλα την ένθερμη υποστήριξη της για τη συνέχιση  λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού.
Η Τοπική Ομάδα Στήριξης SOS
Χριστάκη Αργυρώ
Ψαρούλη Δήμητρα
Κανελλοπούλου Αλεξάνδρα
Ρουμελιώτου Αγγελική
Ψιλάκη Μαριάννα
Ιωαννίδης Ηλίας
Μπουγάς Φώτης


Κύριε Υπουργέ
Η Τοπική Ομάδα Στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις σας σχετικά με την αναδιοργάνωση των δημόσιων μέσων ενημέρωσης και τη συγχώνευση περιφερειακών σταθμών, εκφράζει τη λύπη της, την αγωνία της και την δυσαρέσκειά της για  οποιαδήποτε ενδεχόμενη αποδυνάμωση  και αλλαγή προς  αρνητική κατεύθυνση της λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού ΕΡΑ Καλαμάτας. Ενός σταθμού ορόσημο στην καθημερινή ενημέρωση  του Μεσσηνιακού λαού, που έγκαιρα και έγκυρα οι εργαζόμενοι  σ΄ αυτόν  καθημερινά και απλόχερα μας προσφέρουν.
Πρόκειται για ένα  σταθμό που  δημιουργήθηκε σε μια χρονική στιγμή πολύ δύσκολη  για το Νομό  και που από τότε υποστήριξε με δύναμη, αγωνιστικότητα, εργασιακό πάθος, κοινωνική ευαισθησία, πολύπλευρη ματιά όλα τα δρώμενα . Για ένα σταθμό που στήριξε με ανθρώπινη ευαισθησία ό,τι είχε να κάνει με ευπαθείς ομάδες και ευάλωτες κοινωνικές καταστάσεις. Για ένα σταθμό που  για  τα Παιδικά  Χωριά SOS υπήρξε στήριγμα των ανθρωπιστικών δράσεων, σε έναν κοινό αγώνα  υπέρ του παιδιού που έχει ανάγκη και της οικογένειας  που βιώνει κρίση.
Και επειδή πίσω από τους τοίχους και τα μηχανήματα υπάρχουν άνθρωποι , υπάλληλοι , υπηρετούντες τους θεσμούς  εκφράζουμε αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στον αγώνα  των υπαλλήλων στην ΕΡΑ Καλαμάτας , αναγνωρίζοντας ότι εκείνοι είναι ο λόγος που η ΕΡΑ Καλαμάτας ξεχώρισε και κέρδισε τη θέση σταθερής επιλογής μας για την ενημέρωση μας και τη ψυχαγωγία μας.
Όλα τα μέλη της Τοπικής Ομάδας Στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος ελπίζουμε και ευχόμαστε  από καρδιάς να συνεχίσει η ΕΡΑ να εκπέμπει  από την Καλαμάτα, όχι αποδυναμωμένη, αλλά περισσότερο ισχυρή, γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη πάνω από όλα  την ανθρώπινη ευαισθησία που εκπέμπουν οι άνθρωποι  της ΕΡΑ Καλαμάτας.

Με τιμή
Η Τοπική Ομάδα Στήριξης
των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος
Καλαμάτα 22-9-2011



Τοπική Ομάδα Στήριξης
Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος
Βασ. Αμαλίας 13, 24100 Καλαμάτα
Τηλ.: 2721098660  Fax: 2721098939
Email:  sos_kalamata@hotmail.com




NEWSLETTER