Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011 21:36

Ο σύλλογος φοιτητών τηλεπικοινωνιών καταδικάζει την "εγκληματική επίθεση" κατά μελών του ΠΑΜΕ

Γράφτηκε από την

Για την σχεδιασμένη δολοφονική και προβοκατόρικη επίθεση κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος και τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα»
Καταγγέλλουμε με αποτροπιασμό τη σχεδιασμένη δολοφονική και προβοκατόρικη επίθεση από ομάδες αναρχοφασιστοειδών που επιχείρησαν να διαλύσουν με μολότοφ, πέτρες, αέρια, χειροβομβίδες κρότου λάμψης τη μεγαλειώδη συγκέντρωση εργατών, φοιτητών και λαού στο Σύνταγμα στις 20-10-2011. Ιδιαίτερος στόχος αυτών των ομάδων ήταν τα μπλοκ του ΠΑΜΕ.
Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η εργοδοσία με τους εκφοβισμούς, τα εκβιαστικά διλήμματα, την τρομοκρατία και την κρατική καταστολή, προσπάθησαν να το κάνουν αυτές οι άθλιες κρατικές και παρακρατικές ομάδες που ονομάζονται αναρχοαυτόνομοι ή φασιστοειδή.
Ο στόχος τους, που ήταν η μεγαλειώδης απεργιακή συγκέντρωση να διαλυθεί, δεν πέτυχε. Ούτε ένας διαδηλωτής δεν αποχώρησε.
Αποτέλεσμα αυτής της δολοφονικής επίθεσης ήταν ο θάνατος του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ και οικοδόμου Δημήτρη Κοτζαρίδη,
Ο σύλλογος φοιτητών εκφράζει τη θλίψη και τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Κοτζαρίδη που έπεσε αγωνιζόμενος για το δίκιο των εργατών και των παιδιών τους. Καταδικάζει κάθε προβοκατόρικη δράση που οργανώνεται από διάφορα «κέντρα» ενάντια στο λαϊκό κίνημα και δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική.