Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2011 14:15

"Βοήθεια στο σπίτι" τέλος;

Γράφτηκε από την



Για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι στα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» προβαίνουν σε κινητοποιήσεις την Τετάρτη 7-12-2011, μια και τα προβλήματα  που τόσα χρόνια ταλανίζουν τον κλάδο παραμένουν άλυτα.
Το 2011 τελειώνει και ακόμη καμιά απόφαση δεν έχει ληφθεί σχετικά με το μέλλον των προγραμμάτων αλλά και των εργαζομένων
Αν σε αυτό προσθέσουμε και το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από τον Απρίλιο, και κανείς δεν ξέρει πότε θα πληρωθούν. εν μέσω αυτής της κρίσης και παραμονές γιορτών, καταλαβαίνει κανείς ότι ή υπομονή όλων έχει εξαντληθεί.
Κανένας σεβασμός ούτε για τους εργαζόμενους που τόσα χρόνια αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα και παρόλα αυτά δεν σταμάτησαν ποτέ να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους απρόσκοπτα, αλλά ούτε και για τους ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ που βασίζονται αποκλειστικά στην φροντίδα των εργαζομένων.
Και κάθε τόσο ανακαλύπτουμε και νέες αλχημείες για να «σπρώξουμε» το χρόνο, αντί να στρωθούμε και να βρούμε πια αυτή η βιώσιμη λύση για την οποία ακούμε χρόνια, αλλά ποτέ δεν έχουμε δει.


ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;



Πληροφορίες: Τριανταφύλλου – Ψυχογυιοπούλου Κατερίνα- Πρόεδρος.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973725869