Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2012 18:46

Απεργιακή συγκέντρωση στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την

Η κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ενωση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πιστές στις εντολές του κεφαλαίου έχουν κηρύξει πόλεμο σε όλη την εργατική τάξη της χώρας μας και σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.
Καταργούν ότι έχει κατακτηθεί, με μεγάλους αγώνες εδώ και εκατό χρόνια, μας οδηγούν στη φτώχια και την εξαθλίωση.
Μετά τα μνημόνια και το μεσοπρόθεσμο που καρατόμησαν μισθούς, συντάξεις, διέλυσαν την κοινωνική ασφάλιση, οδήγησαν σε απολύσεις χιλιάδες εργαζόμενους, ξεπουλούν τη Δημόσια περιουσία και τις Δημόσιες επιχειρήσεις, έβαλαν στη μέγγενη την Υγεία και την Παιδεία, έρχονται σήμερα με τις αποφάσεις τους να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο.
Το μαύρο μέτωπο Παπαδήμου - Τρόικας - ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ, με τις αποφάσεις που ετοιμάζονται να πάρουν, ανατρέπουν τα πάντα σε όφελος των δανειστών των τραπεζών και του ΣΕΒ.
Συντρίβουν τον κατώτερο μισθό μετατρέποντας τους μισθούς σε επίδομα φτώχειας, καταργούν τις Συλλογικές Συμβάσεις.
Ανοίγουν το δρόμο για χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο, ενώ δημιουργούν ένα εφιαλτικό εργασιακό τοπίο που θα εκτινάξει την ανεργία στα ύψη. Ήδη 1 στους 4 είναι άνεργος.
Με τις περικοπές στις συντάξεις, την Κοινωνική Ασφάλιση, στα Δημόσια Συστήματα Υγείας και Παιδείας οδηγούν τη χώρα σε κατάρρευση και χρεοκοπία, για να πληρωθούν οι δανειστές και να διασωθούν οι τραπεζίτες και το κεφάλαιο.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το δρόμο της Αντίστασης του αγώνα και της ανατροπής


Όλοι στη 24ώρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ


ΟΛΟΙ  στην  Συγκέντρωση  Εργατικού  Κέντρου - ΑΔΕΔΥ

την  Τρίτη 7 Φλεβάρη  2012,  στις  10:30  το πρωί στην  Πλατεία  Αγ.  Βασιλείου

 Επικοινωνία: 6937-052880

 


NEWSLETTER