Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012 02:24

Τραγικό δυστύχημα στο Μεμί - Δυο νέοι νεκροί

Γράφτηκε από την

Τραγωδία χθες το μεσημέρι στην εθνική οδό Κυπαρισσίας – Καλού Νερού όπου δύο νέοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην διασταύρωση Ραχών στο ύψος του οικισμού Μεμί όταν μηχανή συγκρούστηκε με την καρότσα τρακτέρ.

Νεκροί είναι ο 28χρονος Γεώργιος Ν. Τζανέτος από την Ζαχάρω, οδηγός της μηχανής, και η 24χρονη Νικολία Π. Δαβουρλή από τα Μακρύσια Ηλείας, που επέβαινε επίσης στη μηχανή. Το τραγικό τροχαίο έγινε στη 1.20 το μεσημέρι όταν η μηχανή που εκινείτο από Κυπαρισσία προς Καλό Νερό συγκρούστηκε με σφοδρότητα στο πλάι της καρότσας του τρακτέρ που επίσης ήταν εν κινήσει. Οδηγός του τρακτέρ ήταν 67χρονος κάτοικος Κυπαρισσίας.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης η καρότσα του τρακτέρ ανατράπηκε ενώ και η μηχανή κόπηκε στα δύο. Ο μπροστινός τροχός πετάχτηκε αρκετά μέτρα πιο μακριά.

Οι δύο νέοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας που απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, ενώ στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Κυπαρισσίας που διενεργεί και την προανάκριση, όπως και η Πυροσβεστική.