Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 21:15

Μηνύει το Δήμο Καλαμάτας για τα πλακάκια της Ιατροπούλου

Βαδίζοντας στο δεξί πεζοδρόμιο της Ιατροπούλου, στο σημείο που βρίσκεται μεταξύ Χρυσάνθου Παγώνη και Σ. Σταθμού, βρέθηκα ξαπλωμένος ανάσκελα χτυπώντας στο πόδι μου, τα πλευρά μου, το κεφάλι μου και τη, λαβωμένη από χρόνια, μέση μου.
Οταν έπεσα και ενώ μόνος μου δεν θα μπορούσα να σηκωθώ, αν δεν ερχόντουσαν δύο περαστικοί κύριοι, διαπίστωσα ότι έπεσα από βρεγμένο γυαλιστερό πλακάκι κουζίνας που ο Δήμος είχε τοποθετήσει πρόσφατα στο πεζοδρόμιο!!!
Το περιστατικό αυτό μου συνέβη το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου γύρω στις 12 το μεσημέρι. Από τότε πονάω υπερβολικά, επισκεύθηκα γιατρούς, παίρνω χάπια, στα πλευρά δεν μπορεί να γίνει απολύτως τίποτε, 4 εργάσιμες ημέρες δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτε, έχω αναβάλει όλα τα επαγγελματικά ραντεβού και ταξίδια μου εντός και εκτός Μεσσηνίας και σε τέτοιους δύσκολους καιρούς αυτά δεν γίνονται.
Ολα αυτά μου συμβαίνουν διότι κάποιοι "ανεγκέφαλοι φωστήρες" της δημοτικής αρχής, άκουσον άκουσον, έβαλαν γυαλιστερό πλακάκι κουζίνας στο πεζοδρόμιο για να γλιστράει ο κόσμος να πέφτει, να τραυματίζεται, να παρατάει του δουλειά του, να χάνει χρήματα και ο δήμαρχος, ο πρωταθλητής των... σκουπιδιών να μην καταλαβαίνει τίποτε. Ξέρετε γιατί δεν καταλαβαίνει τίποτε; Διότι όλοι λένε: "Πού να τραβιέμαι δικαστικά επί μια 10ετία με το δήμαρχο;". Γι' αυτό και δεν κάνει κανείς τίποτε, από τα θύματα σαν εμένα που οι ίδιοι τραυματισμοί μου έχουν συμβεί τρεις φορές. Επειδή όμως τρίτωσε το κακό γι' αυτό πήρα την απόφαση να κινηθώ δικαστικά.
Δήμαρχε, θα τα πούμε στα δικαστήρια. Καλή αντάμωση λοιπόν.

Αντώνης Σαούτης
Διευθυντής ΑΤΕ Ασφαλιστικής