Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 17:04

Προσφορά της «Καυκάς» στο 16ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Προσφορά της «Καυκάς» στο 16ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας

Με αίσθημα αλληλεγγύης και ανταπόδοσης προς την κοινωνία, η εταιρεία “Καυκάς” ανέλαβε και ολοκλήρωσε την αναβάθμιση του 16ου Νηπιαγωγείου Καλαμάτας.

Η εταιρεία μέσω του προσωπικού του καταστήματός της στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα ανέλαβε αφιλοκερδώς, σε συνεργασία και με εθελοντή επαγγελματία ηλεκτρολόγο της περιοχής, την αναβάθμιση του υπάρχοντα φωτισμού του νηπιαγωγείου.

Μετατρέποντας την υπάρχουσα τεχνολογία σε LED, οι επιλογές προϊόντων από την “Καυκάς” είχαν ως στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και την αναβάθμιση του επιπέδου φωτισμού και του οπτικού αποτελέσματός του στο σχολικό περιβάλλον.

Η Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director της “Καυκάς”, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά και τιμή ανταποκριθήκαμε στην ανάγκης εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του 16ου Νηπιαγωγείου Καλαμάτας. Ο εθελοντισμός και η κοινωνική συνεισφορά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας της “Καυκάς” και αποδεικνύουν έμπρακτα τη δέσμευσή της εταιρείας για την ενίσχυση των κοινοτήτων όπου δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα».

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι βασικό και σημαντικό στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασμού της “Καυκάς”. Η εταιρεία αναλαμβάνει υπεύθυνες πρωτοβουλίες και εφαρμόζει συγκεκριμένες πολιτικές, πρακτικές και δράσεις με κύριο γνώμονα τη βελτίωση του περιβάλλοντος και της κοινωνίας.


NEWSLETTER