Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 07:53

Δωρεά απινιδωτών για αθλητικούς χώρους της Μεσσήνης

Δωρεά απινιδωτών για αθλητικούς χώρους της Μεσσήνης

 

 

Δύο απινιδωτές που θα εγκατασταθούν σε αθλητικούς χώρους της πόλης, προσέφερε στο Δήμο Μεσσήνης ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Καρύγιαννης.

Η παράδοσή τους έγινε χθες το πρωί στο Δημαρχείο.

Ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος έκανε λόγο για ευγενική χειρονομία του συνδημότη τους επιχειρηματία, ο οποίος δώρισε 2 απινιδωτές που θα εγκατασταθούν στο κλειστό γυμναστήριο και στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης. Ο δήμαρχος τον συνεχάρη και παρατήρησε πως είναι δείγμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Επεσήμανε ότι θα είναι σημαντική η προσφορά τους, για να αποσοβηθεί το μοιραίο και προέτρεψε και άλλους επαγγελματίες να κάνουν ανάλογες ενέργειες.

Ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Καρύγιαννης είπε ότι η προσφορά έγινε, γιατί η επιχείρησή του “Coffee House” κλείνει 5 χρόνια και παρατήρησε πως θέλησε να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο, ευχαριστώντας τον κόσμο που τη στηρίζει. Ευχήθηκε να μη χρειαστεί η βοήθεια των απινιδωτών, αλλά διευκρίνισε πως αν χρειαστεί, ο απινιδωτής θα σώσει μια ζωή.

Ευχαρίστησε τον καρδιολόγο Νίκο Γιουρτούμα που συνέβαλε στην προσφορά των απινιδωτών και βεβαίωσε πως η επιχείρηση θα κάνει και άλλες ενέργειες για το καλό της πόλης.