Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 07:53

Δωρεά απινιδωτών για αθλητικούς χώρους της Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Δωρεά απινιδωτών για αθλητικούς χώρους της Μεσσήνης

 

 

Δύο απινιδωτές που θα εγκατασταθούν σε αθλητικούς χώρους της πόλης, προσέφερε στο Δήμο Μεσσήνης ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Καρύγιαννης.

Η παράδοσή τους έγινε χθες το πρωί στο Δημαρχείο.

Ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος έκανε λόγο για ευγενική χειρονομία του συνδημότη τους επιχειρηματία, ο οποίος δώρισε 2 απινιδωτές που θα εγκατασταθούν στο κλειστό γυμναστήριο και στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης. Ο δήμαρχος τον συνεχάρη και παρατήρησε πως είναι δείγμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Επεσήμανε ότι θα είναι σημαντική η προσφορά τους, για να αποσοβηθεί το μοιραίο και προέτρεψε και άλλους επαγγελματίες να κάνουν ανάλογες ενέργειες.

Ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Καρύγιαννης είπε ότι η προσφορά έγινε, γιατί η επιχείρησή του “Coffee House” κλείνει 5 χρόνια και παρατήρησε πως θέλησε να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο, ευχαριστώντας τον κόσμο που τη στηρίζει. Ευχήθηκε να μη χρειαστεί η βοήθεια των απινιδωτών, αλλά διευκρίνισε πως αν χρειαστεί, ο απινιδωτής θα σώσει μια ζωή.

Ευχαρίστησε τον καρδιολόγο Νίκο Γιουρτούμα που συνέβαλε στην προσφορά των απινιδωτών και βεβαίωσε πως η επιχείρηση θα κάνει και άλλες ενέργειες για το καλό της πόλης.


NEWSLETTER