Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 21:24

Εκοψαν πίτα στο ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Εκοψαν πίτα στο ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας

 

Την πίτα του έκοψε το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Μεσσηνίας (ΚΕΠΕΠΨΥ), την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, στο χώρο του Κέντρου, χωρίς την παρουσία κόσμου και τηρώντας όλα τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού.

Την πίτα του Κέντρου ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, που είναι και αντιπρόεδρος, μεταφέροντας και τις ευχές του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου για «καλή και ευλογημένη χρονιά με σωματική και ψυχική υγεία». Έκανε δε ιδιαίτερη αναφορά στους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη κατά του κορονοϊού στις δομές υγείας.

Ο πρόεδρος του Κέντρου - περιφερειακός σύμβουλος Άγγελος Χρονάς, σημείωσε πως στόχος τους και τη νέα χρονιά είναι να προσφέρει το Κέντρο όσο περισσότερα μπορεί στην τοπική κοινωνία, τόσο της Καλαμάτας όσο και γενικότερα της Μεσσηνίας, ενώ μετέφερε και τις ευχές του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Τις ευχές του έδωσε και ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας - μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Σαράντος Μαρινάκης, σημειώνοντας πως στο Κέντρο συμμετέχουν πλέον αρκετοί φορείς και αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στο πρόσωπο του προέδρου του Άγγελου Χρονά.

Στη συνέχεια μίλησε ο ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου Σπύρος Καμαρινόπουλος, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη διεύρυνση του Κέντρου σε όλη τη Μεσσηνία και στην ανάγκη περαιτέρω στελέχωσής του.

Τέλος η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Φωτεινή Βλαχοπουλιώτη σημείωσε πως ακόμα και με τις δυσκολίες της χρονιάς το Κέντρο έχει μεγάλη απήχηση στην κοινωνία και οι δράσεις του βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση, κάτι που αποδεικνύει πως μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση.

 

 


NEWSLETTER