Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 15:20

Κάλεσμα του Δήμου Τριφυλιας για συμμετοχή στην αλυσίδα αγάπης

Γράφτηκε από τον

 

Κάλεσμα για συμμετοχή στην αλυσίδα αγάπης και εθελοντικής προσφοράς, με τρόφιμα και βασικά είδη πρώτης ανάγκης, κάνει το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας σε συνεργασία με τον Τομέα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Όπως τονίζουν, έχουν ανάγκη μεταξύ άλλων από γάλα, δημητριακά, ζάχαρη, αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά, κατεψυγμένα λαχανικά, τυριά και είδη προσωπικής υγιεινής.

Στη σχετική ανακοίνωση του αρμόδιου αντιδημάρχου Νίκου Φρούσου, μέσα από την οποία ευχαριστεί και όσους στηρίζουν την προσπάθειά τους, τονίζεται:

«Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας σε συνεργασία με τον Τομέα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ.) στηρίζει επισιτιστικά τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του δήμου μας. Οφείλουμε θερμές δημόσιες ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν  για να έχουμε επάρκεια τροφίμων και βασικών αγαθών πρώτης ανάγκης. Η εθελοντική τους προσφορά μας καθιστά δυνατότερους για να ανταποκριθούμε στο κοινωνικό μας έργο.

Ευχαριστούμε τους κ.κ. Κων/νο Αγγελόπουλο - Hotel Artina στη Μαραθόπολη, Κων/νο Παντελή, κρεοπωλείο στη Μαραθόπολη, Δημήτριο Χρονόπουλο από την Κοινότητα Φλόκα, αρτοποιία Μπουλουλής Διονύσιος Ο.Ε. στους Γαργαλιάνους, παντοπωλείο Σωτηρίου Λύκου στα Φιλιατρά και όλους τους συμπολίτες μας που δεν επιθυμούν να δημοσιοποιηθεί το όνομά τους.

Στηρίζουμε άμεσα, αξιοπρεπώς και με διαφάνεια τους συνανθρώπους μας. Σας καλούμε να συμμετέχετε στην αλυσίδα αγάπης και εθελοντικής προσφοράς για να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά τους. Χαρίστε μας την περισσευούμενη, μη εμπορεύσιμη αγροτική παραγωγή σας. Προσφέρετε τα κοντόληκτα προϊόντα της επιχείρησής σας. Παραδώστε μας το φαγητό και τα γλυκίσματα, που παρέμειναν αδιάθετα στις κοινωνικές σας εκδηλώσεις. Ενημερώστε και ευαισθητοποιήστε τα παιδιά μας για το θέμα της σπατάλης του φαγητού, της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού. Οργανώστε δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων και βασικών αγαθών πρώτης ανάγκης.

Έχουμε ανάγκη από γάλα, δημητριακά, μαρμελάδα, φρυγανιές, ζάχαρη, αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά, τοματοχυμό, καφέ, κατεψυγμένα λαχανικά (αρακάς, φασολάκια, μπάμιες, αγκινάρες), τυριά και είδη προσωπικής υγιεινής.

Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε χαμόγελα ανακούφισης.

Επικοινωνία: Φωτεινή Στυλιανού 27613 60025, Σωτήρης Παναγιωτόπουλος 27613 60040».

 Κ.Μπ.