Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 13:54

Τρόφιμα για τα συσσίτια της Μητρόπολης συγκεντρώνει η ΝΔ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την

Τρόφιμα για την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης Μεσσηνίας συγκεντρώνει η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας.

Η πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ» (Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης) της Νέας Δημοκρατίας έχει σαν στόχους:

•  Να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

•  Να στηρίξει κοινωνικούς φορείς που προσφέρουν κοινωνικό έργο.

•  Να καλλιεργήσει την κουλτούρα του εθελοντισμού και της συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του κόμματός μας.

•  Να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης.

 Οπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση:

"Οι δράσεις αυτές αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού που σκοπό έχει να επαναφέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία ότι σύντομα η πατρίδα μας θα μπορέσει να ξεπεράσει τις σημερινές της δυσκολίες. Είναι η έκφραση του Νέου Κοινωνικού Πατριωτισμού που έχει ανάγκη η χώρα μας, προκειμένου να ξεπεράσει τον τελευταίο κάβο, πριν την επιστροφή στην ανάπτυξη. Γιʼ αυτό επιβάλλεται, ιδιαίτερα σε μας τους νεοδημοκράτες να πρωτοστατήσουμε στο χτίσιμο της Νέας Κοινωνικής Συμμαχίας που θα βασίζεται στην αλληλοκατανόηση, την ανθρωπιά και την συμμετοχή.

Στόχος μας είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων ειδών σίτισης προκειμένου να τα παραδώσουμε προς διάθεση στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Καλούμε τα μέλη μας, τους φίλους μας, όλους τους πολίτες της Μεσσηνίας να συμμετάσχουν ενεργά, συνεισφέροντας ο καθένας με τις δυνατότητες που έχει, στη συλλογή τροφίμων και ειδών σίτισης.  Τα είδη αυτά συγκεντρώνονται ήδη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και η διαδικασίας περισυλλογής θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 14:00.