Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 13:16

Μέλη του ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο" στην κορυφή του Ταϋγέτου (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας, το προσωπικό και τα μέλη της επανένταξης του ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο" ανέβηκαν το περασμένο Σάββατο στην υψηλότερη κορυφή του Ταΰγετου, στα 2.407 μέτρα, μεταφέροντας το μήνυμα του ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών "Η δύναμη ν' αλλάζεις" μαζί με άλλους. 

Η ανάβαση έγινε με τη βοήθεια και συνεργασία του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας και ξεκίνησε στις 3 το πρωί με στόχο την κατάκτηση της κορυφής κατά την ανατολή του ηλίου και το ανέβασμα πανό με το μήνυμα "Η δύναμη ν' αλλάζεις". Μια πορεία δύσκολη, που απαιτούσε κυρίως ψυχή και θέληση και τελικά επιτυχημένη. Μια πορεία που έδειξε πως οι δύσκολοι στόχοι κατακτώνται μαζί με άλλους. 

Σημειώνεται ότι σήμερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, μέλη του ΚΕΘΕΑ θα βρίσκονται στην Αγία Τριάδα στην Καλαμάτα, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, για να ενημερώνουν τους πολίτες. Από τις 8 έως τις 11 το βράδυ, στην οδό Ναυαρίνου στην Καλαμάτα, θα γίνει προβολή βίντεο και θα λειτουργήσει εργαστήριο ζωγραφικής, στο πλαίσιο εορτασμού της ημέρας. 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.