Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 21:45

Συγκέντρωση τροφίμων για 72 άπορες τρίτεκνες οικογένειες

Συγκέντρωση τροφίμων για 72 άπορες τρίτεκνες οικογένειες

Την στήριξή μας για να γεμίσουν τα δύο κουτιά με τρόφιμα για τις 72 άπορες οικογένειες τριτέκνων ζητεί ο Σύλλογος Τριτέκνων Μεσσηνίας και οι συνδιοργανωτές σχετικής εκδήλωσης, που αυτό το Σάββατο στον πεζόδρομο της Αντωνοπούλου θα συγκεντρώνουν είδη για το Παντοπωλείο του συλλόγου.

Χθες σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Χρήστος Κορομηλάς εξήγησε ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία των Μεσσήνιων δρομέων μεγάλων αποστάσεων Βαγγέλη Μπάκα και Κώστα Γεωργιόπουλου. Οι δύο αθλητές, του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας, εκείνη τη μέρα θα συμμετέχουν στον υπερμαραθώνιο αλληλεγγύης "Δόλιχος" στην Ηλεία. Στην Καλαμάτα από τις 11 το πρωί θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις για παιδιά, με σκοπό οι διοργανωτές να προσελκύσουν το ενδιαφέρον και τη βοήθεια φορέων, συλλόγων, επιχειρηματιών και του καθενός από εμάς, που μπορούμε να συνεισφέρουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, καθαριστικά, παιχνίδια και άλλα είδη. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, στις 12.30 το μεσημέρι στον πεζόδρομο της Αντωνοπούλου, οι διοργανωτές θα χορέψουν έναν Καλαματιανό θέλοντας να στείλουν το μήνυμα ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. 

Στην προσπάθεια συμμετέχουν και επιχειρήσεις του πεζόδρομου, που θα συνεισφέρουν για τον σκοπό μέρος των εισπράξεων της ημέρας. 

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου μίλησαν επίσης για το σκοπό αυτό ο επιχειρηματίας Λυκούργος Καρολεμέας, οι αθλητές που πήραν την πρωτοβουλία, Βαγγέλης Μπάκας και Κώστας Γεωργιόπουλος, καθώς και η Αννα Πετρέα, η οποία εκπροσώπησε το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού που επίσης συμμετέχει στην προσπάθεια. 

Ν.Κ.