Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011 15:49

Μέλη του κινήματος "Δεν πληρώνω" έκαψαν τις κλήσεις που είχε κόψει η Τροχαία Κορίνθου στα διόδια

Γράφτηκε από την

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας μέλη του κινήματος "Δεν πληρώνω" μπήκαν στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, πήραν τις κλήσεις που είχαν κοπεί στα διόδια και τις έκαψαν στο προαύλιο. Το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας σχημάτισε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και υπεξαγωγή εγγράφων ενώ

οι άγνωστοι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν, στο πλαίσιο της  αυτοφώρου διαδικασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

"Από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος ομάδας προσώπων που, χθες το βράδυ, συγκεντρώθηκαν στην έδρα του Τμήματος και αφού απαίτησαν την επιστροφή αφαιρεθέντων στοιχείων κυκλοφορίας, κατέστρεψαν αντίγραφα αντίτυπα πράξεων βεβαίωσης παράβασης που τηρούσε στο αρχείο του.

Ειδικότερα, ομάδα ατόμων, που έφεραν σημαίες «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», συγκεντρώθηκαν εξωτερικά του Τμήματος και απαιτούσαν από τον Αστυνομικό σκοπό την επιστροφή στοιχείων κυκλοφορίας (αδειών κυκλοφορίας, πινακίδων κυκλοφορίας, αδειών ικανότητας οδήγησης), τα οποία έχουν αφαιρεθεί από  παραβάτες για άρνηση καταβολής τελών διοδίων.

Προτού καταφθάσουν οι ενισχυτικές αστυνομικές δυνάμεις, άτομα από τους συγκεντρωμένους εισήλθαν στο Τμήμα και αφαίρεσαν από την αρχειοθήκη αντίτυπα πράξεων βεβαίωσης παράβασης, τα οποία έκαψαν στον προαύλιο χώρο, ενώ στην συνέχεια όλοι μαζί αποχώρησαν.

Οι πράξεις βεβαίωσης παράβασης θα αναπαραχθούν από τα υπηρεσιακά βιβλία του Τμήματος.

Οι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν, στο πλαίσιο της αυτοφώρου διαδικασίας.

Η δικογραφία που σχηματίζεται από Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης και υπεξαγωγής εγγράφων"

 


NEWSLETTER