Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011 01:54

Νέες κινητοποιήσεις σε διόδια και αεροδρόμια οι ιδιοκτήτες ταξί

Γράφτηκε από την

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους είναι οι ιδιοκτήτες ταξί, επιδιώκοντας ταυτόχρονα όμως να κρατήσουν χαμηλούς τόνους προκειμένου να αποφεύγονται εντάσεις και προστριβές.

Στην απόφαση αυτή κατέληξε η συνάντηση, χθες στην Τρίπολη, των προέδρων σωματείων ταξί από ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως ενημέρωσε την «Ε» ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Καλαμάτας Γιώργος Παπαδέας.

Οι κινητοποιήσεις, είπε, θα είναι ανάλογες με αυτές της προηγούμενης εβδομάδας, με συγκεντρώσεις σε αεροδρόμια, λιμάνια, δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και «απελευθέρωση» σταθμών διοδίων, όπου θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό στον κόσμο.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι στη χθεσινή συνάντηση στην Τρίπολη αποφασίστηκε επίσης ότι τις συγκεντρώσεις σε κάθε περιοχή θα συνδράμουν και αντιπροσωπείες ταξί από τους υπόλοιπους νομούς.

Ο σχεδιασμός των κινητοποιήσεων γι’ αυτή την εβδομάδα, στην Μεσσηνία τουλάχιστον, δεν αποκλείει να υπάρξει σήμερα το πρωί συγκέντρωση των ταξί έξω από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, ενώ μεθαύριο είναι πιθανή η «κατάληψη» σταθμού διοδίων στον εθνικό δρόμο Τρίπολης - Καλαμάτας.


NEWSLETTER