Πέμπτη, 04 Μαϊος 2017 18:16

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διαστημική Επιστήμη 

Γράφτηκε από την
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διαστημική Επιστήμη 

«Προκλήσεις και ευκαιρίες στον τομέα του Διαστήματος: Εκπαίδευση, έρευνα, τεχνολογία, εφαρμογές» είναι το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνουν στην Αθήνα σήμερα το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαστημική Επιστήμη, Τεχνολογία και Εφαρμογές».

Η εκδήλωση θα γίνει στις 5 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του οποίου τελείται, όπως και με τη στήριξη της Ενωσης Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος.

Στόχος της εκδήλωσης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι «να συνεισφέρει στον διάλογο για τις προοπτικές ανάπτυξης στον τομέα του Διαστήματος στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ως ομιλητές διακεκριμένοι επιστήμονες από πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, εταιρείες και εθνικούς φορείς».

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Διαστημική Επιστήμη, Τεχνολογία και Εφαρμογές» έχει ήδη εκδώσει πρόσκληση για τον δεύτερο κύκλο (http://space.uop.gr/downloads/call-for-applicants-2017.pdf) και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 15η Μαΐου. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στην Πεντέλη. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του (http://space.uop.gr/).


NEWSLETTER