Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 19:01

Παράταση αιτήσεων για το μεταπτυχιακό «Νεότερη και σύγχρονη ιστορία: νέες θεωρήσεις και προοπτικές» στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Παράταση αιτήσεων για το μεταπτυχιακό «Νεότερη και σύγχρονη ιστορία: νέες θεωρήσεις και προοπτικές» στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Eως τις 20 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ) «Νεότερη και σύγχρονη ιστορία: νέες θεωρήσεις και προοπτικές».

Τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στη γραμματεία του Τμήματος Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Καλαμάτα (Ευαγγελία Ντόλου, 27210 65101) είτε αυτοπροσώπως, κλεισμένα σε φακέλους (Δευτέρα έως Παρασκευή 11.30 – 1.30 μ.μ.), είτε με συστημένη αλληλογραφία (με ευανάγνωστη σφραγίδα κατάθεσης των ΕΛΤΑ, είτε με courier. Οι φάκελοι κατάθεσης ή αποστολής θα πρέπει να φέρουν οπωσδήποτε τα παρακάτω στοιχεία: Προς: Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, γραμματεία Τ.Ι.Α.Δ.Π.Α (για το Π.Μ.Σ – ΝΣΙ), Παλαιό Στρατόπεδο, Τ.Κ. 24100 Καλαμάτα. 

Αντικείμενο του ΠΜΣ είναι η διεύρυνση και εμβάθυνση στη γνώση και προαγωγή της έρευνας στα αντικείμενα της νεότερης και σύγχρονης ιστορίας, μέσα κυρίως από αρχειακό υλικό. Το πρόγραμμα λειτουργεί συμπληρωματικά προς τις προπτυχιακές σπουδές που προσφέρουν τμήματα ιστορίας ή συναφή προς αυτά τμήματα ανώτατης εκπαίδευσης.