Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011 20:58

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στις ΔΟΥ Αρκαδίας - Λακωνίας - Μεσσηνίας και Κυθήρων

Γράφτηκε από την

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στις ΔΟΥ Αρκαδίας - Λακωνίας - Μεσσηνίας και Κυθήρων ως εξής: Πρόεδρος Απόστολος Κοσμόπουλος. Αντιπρόεδρος Ευγενία Κούβελα. Γενική γραμματέας Αικατερίνη Μπένου. Ταμίας Κωνσταντίνα Ασημακοπούλου. Οργανωτικός γραμματέας Παναγιώτης Φαρλέκας.
Στις εκλογές που διεξήχθησαν στις αρχές Νοεμβρίου είχε πρωτεύσει η ΔΑΚΕ και αυτό έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ειδικότερα: Στο Δ.Σ. είχε εκλέξει 4 συμβούλους, τους Απόστολο Κοσμόπουλο, Παναγιώτη Φαρλέκα, Αικατερίνη Μπένου και Κωνσταντίνα Ασημακοπούλου. Τρεις συμβούλους είχε εκλέξει η ΠΑΣΚΕ, την Ευγενία Κούβελα και τους Πέτρο Πετρόπουλο και Ευάγγελο Δούβα. Από ένα σύμβουλο είχαν εκλέξει η ΑΣΚΙ, την Ελένη Καλαμάρα, και η ΔΑΣ, το Νίκο Γόντικα.
Αντιπρόσωποι στο συνέδριο της ΠΟΕ - ΔΟΥ αναδείχθηκαν: Από τη ΔΑΚΕ Απ. Κοσμόπουλος, Π. Φαρλέκας, Στέλιος Στασινόπουλος και Αικ. Μπένου. Από την ΠΑΣΚΕ Ευγ. Κούβελα, Βασίλειος Νικολακάκος και Κωνσταντίνος Εγκλέζος. Από τη ΔΑΣ Ν. Γόντικας και Βασιλική Μιχαλάκη και από την ΑΣΚΙ ο Δημήτρης Πράττης.


NEWSLETTER