Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 20:03

Τρεις υποψήφιοι πρυτάνεις στο ΤΕΙ Πελοποννήσου

Γράφτηκε από τον
Τρεις υποψήφιοι πρυτάνεις στο ΤΕΙ Πελοποννήσου

Τρεις υποψήφιοι διεκδικούν τη θέση του πρύτανη στο ΤΕΙ Πελοποννήσου, ενώ τέσσερις είναι οι υποψηφιότητες για τις τρεις θέσεις αντιπρυτάνεων, στις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στον χώρο του Ιδρύματος, στον Αντικάλαμο.

Τη θέση του πρύτανη διεκδικούν ο Ιωάννης Καπόλος τακτικός καθηγητής στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, ο Δημήτριος Καραμουσαντάς τακτικός καθηγητής στο Τμήμα Τεχνολογίας Γεωπονίας (ΤΕΓΕΩ) και η Ευγενία Π. Μπιτσάνη τακτική καθηγήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΔΕΟ).

Υποψήφιοι αντιπρυτάνεις είναι οι Ευστράτιος Γεωργόπουλος τακτικός καθηγητής Τμήματος ΤΕΓΕΩ, Δημήτριος Πετρόπουλος αναπληρωτής καθηγητής Τμήματος ΤΕΓΕΩ, Οδυσσέας Σπηλιόπουλος αναπληρωτής καθηγητής Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοικονομικής και Γεώργιος Σταθάς τακτικός καθηγητής Τμήματος ΤΕΓΕΩ.

Στις εκλογές -που θα διεξαχθούν μεταξύ 10 το πρωί και 3 μεσημέρι, στην αίθουσα 33- ψηφίζουν το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του ΤΕΙ Πελοποννήσου, όπως επίσης και φοιτητές που που ήδη φοιτούν 4 έως και 6 χρόνια.

Σε περίπτωση που από τη διαδικασία δεν προκύψει αποτέλεσμα, η ψηφοφορία θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

 

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER