Κυριακή, 27 Μαϊος 2018 15:01

Ανοιχτή εκδήλωση στο ΤΕΙ για χρήση Ρομποτικής στα σχολεία

Γράφτηκε από την
Ανοιχτή εκδήλωση στο ΤΕΙ για χρήση Ρομποτικής στα σχολεία

Ανοιχτή εκδήλωση στο χώρο του ΤΕΙ Καλαμάτας για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων δράσης στη χρήση Ρομποτικής και αυτοματισμών στα σχολεία της Περιφέρειας, θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Ποσοτικής Ανάλυσης Δεδομένων – LAIQDA (ισόγειο παλαιού κτηρίου, αίθουσα 94) του ΤΕΙ Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και είναι ανοιχτή για το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του LAIQDA και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου (ΠΔΕ ΠΕΛΟΠ), που σκοπό έχει την έρευνα για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών εντός των σχολικών δομών. Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο, της δράσης επιμόρφωσης εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη χρήση της Ρομποτικής και αυτοματισμών στα σχολεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε φέτος τον Απρίλιο 2018 και υποστηρίχθηκε τεχνικά και υλικά από το Δίαυλο Καινοτομίας «Ο Σπόρος», θα γίνει και η προαναφερόμενη εκδήλωση.

Λεπτομέρειες για τη δράση μπορεί κάποιος να βρει στους ιστότοπους:

http://deo.teipel.gr/και http://arduino.osporos.com/ Για επιπλέον πληροφορίες μπορεί να απευθυνθεί στους Θεόδωρο Κοτσιλιέρη tkots@teikal.gr (27210 45255) και Βασίλη Πουλόπουλο vacilos@gmail.com (6972-700533).


NEWSLETTER