Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 11:10

Καλαμάτα: Καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών του ΤΕΙ Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών του ΤΕΙ Πελοποννήσου

Η καθιερωμένη συνάντηση καλωσορίσματος των πρωτοετών φοιτητών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το πρωί στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Πελοποννήσου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 300 και πλέον πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες. Παρέστησαν ο Πρύτανης του ΤΕΙ Πελοποννήσου Ιωάννης Καπόλος, οι αντιπρυτάνεις Γεώργιος Σταθάς και Δημήτριος Πετρόπουλος καθώς και οι πρόεδροι των Τμημάτων Τεχνολόγων Γεωπόνων καθηγητής Αθανάσιος Παπαγεωργίου και Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής καθηγητής Οδυσσέας Σπηλιόπουλος.

Οι πρωτοετείς φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την διοικητική οργάνωση και λειτουργία του Ιδρύματος καθώς και για τις υπηρεσίες και παροχές που μπορούν να κάνουν χρήση. Χαιρετισμούς απεύθυναν και εκπρόσωποι των Φοιτητικών Συλλόγων των Σχολών και του Πολιτιστικού Συλλόγου του ΤΕΙ.

Ο Πρύτανης του ΤΕΙ κ. Καπόλος κατά την διάρκεια της ομιλίας του, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και η Διοίκηση, το Διδακτικό και Διοικητικό προσωπικό του Ιδρύματος έχουν «τις πόρτες ανοιχτές» για όλους και θα βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στη διάθεση και στο πλευρό των φοιτητών καθ’ όλη την διάρκεια της φοίτησης τους.

 


NEWSLETTER