Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 17:34

Τρίωρη στάση εργασίας από τους εκπαιδευτικούς

Τρίωρη στάση εργασίας από τους εκπαιδευτικούς

 Συμπληρωματική τρίωρη στάση εργασίας για αύριο Παρασκευή κήρυξε η Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, από τις 8 ως τις 11 το πρωί και όσον αφορά τα εσπερινά σχολεία από τις 8.30 το βράδυ ως τη λήξη του ωραρίου.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας διευκρινίζει ότι η απόφασή της για τις τρίωρες στάσεις εργασίας έρχεται να καλύψει τις τρίωρες στάσεις εργασίας που έχει προαναγγείλει για την ίδια ημέρα η ΟΛΜΕ (11 π.μ. με 2 μ.μ. στα πρωινά και 5.30 με 8.30 μ.μ. στα εσπερινά σχολεία) “μετατρέποντας με αυτό τον τρόπο την ημέρα σε απεργία, για να διευκολυνθούν οι καθηγητές να μεταβούν στην Αθήνα προκειμένου να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που οργανώνει η ΟΛΜΕ στη 1 μ.μ. στα Προπύλαια, στην Αθήνα”.

Παράλληλα η Α’ ΕΛΜΕ γνωστοποιεί ότι προτίθεται να μισθώσει λεωφορείο και να μεταφέρει δωρεάν στην Αθήνα τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς - μέλη της, οι οποίοι θα πρέπει να γνωστοποιήσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο aelmemessinias@gmail.com, μέχρι και σήμερα, στις 12 το μεσημέρι.