Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 08:43

Οκτώ υποψήφιοι για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕΚ

Γράφτηκε από την
Οκτώ υποψήφιοι για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕΚ

Οκτώ συνολικά άτομα κατέθεσαν υποψηφιότητα για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας, καθώς η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έληξε τη Δευτέρα 23 Απριλίου.
Τις αιτήσεις τους μαζί με τα βιογραφικά τους και τον προγραμματισμό τους για το ρεπερτόριο του θεάτρου τον επόμενο χρόνο κατέθεσαν: Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕΚ ηθοποιός Αλέκος Κολλιόπουλος, ο συνθέτης Νίκος Ξανθούλης που έχει διατελέσει και διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, ο ηθοποιός Γιάννης Δρίτσας, η σκηνοθέτης Εύη Δημητροπούλου, η θεατρολόγος Αννα Ρεσβάνη, ο ηθοποιός και θεατρικός παραγωγός Βασίλης Πλατάκης, η ηθοποιός Μαριάννα Αρβανιτίδου-Πετροπουλέα και ο ηθοποιός Συμεών Πετρόπουλος.


Μέσα στην επόμενη εβδομάδα όπως προβλέπεται θα κληθούν να δώσουν προσωπικές συνεντεύξεις στην επιτροπή της "Φάρις" που αποτελείται από τον πρόεδρο Νίκο Μπασακίδη, τον διευθυντή Πανάγο Φουρναράκη και τα μέλη Παύλο Μπουζιάνη, Βύρωνα Χαρίτση και Ολγα Παναγιωτοπούλου.
Η επιτροπή θα εισηγηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της "Φάρις" ποιον θεωρεί καταλληλότερο για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕΚ.


NEWSLETTER