Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 15:36

The Real Robokids: Η Καλαματιανή ομάδα "BitBot" στην ταινία της Cosmote (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
The Real Robokids: Η Καλαματιανή ομάδα "BitBot" στην ταινία της Cosmote (Βίντεο)

Με τίτλο "The Real Robokids" η Cosmote δημοσίευσε στο youtube μια ταινία - αφιέρωμα στις ελληνικές ομάδες που κέρδισαν την πρόκριση, εκπροσωπώντας τη χώρα μας στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, στο Γκιόρ της Ουγγαρίας.

"Ζήσε μαζί τους την ομαδικότητα, το πάθος, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τις φιλίες και τον ενθουσιασμό της διαδρομής και δες πώς η ελληνική αποστολή κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης (μαζί με τη Ρωσία), κατακτώντας τα περισσότερα μετάλλια, ανάμεσα σε 73 χώρες" αναφέρει η περιγραφή της ταινίας η οποία περιέχει δηλώσεις των πρωταγωνιστών από πόλεις της χώρας.

Ανάμεσα σε αυτές, γίνεται αναφορά φυσικά στην Καλαματιανή ομάδα “BitBot” η οποία κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία ρομποτικού ποδοσφαίρου. Ο προπονητής της ομάδας Λεωνίδας Φίλος αρχικά αλλά και οι μαθητές Κωνσταντής Καργάκος, Γιώργος Μπάκας και Νίκος Γιαννόπουλος αναφέρονται στον χώρο της ρομποτικής και στην προετοιμασία που ακολούθησαν ενώ στο τέλος του βίντεο παρουσιάζονται πλάνα από τις ανακοινώσεις των μεταλλίων.


NEWSLETTER