Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 11:54

Στις διαδηλώσεις στην Αθήνα το Σ.Ο.Σ.Δ.Ε.Η. Μεγαλόπολης

 

 

Την περασμένη Τρίτη ψηφίστηκε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που καταργεί κάθε νομοθετική ρύθμιση που διασφάλιζε τον δημόσιο έλεγχο στη ΔΕΗ και σε όλες τις δημόσιες υποδομές κι επιχειρήσεις της χώρας.

Τη Δευτέρα στις 5/11 κατατίθενται και με συνοπτικές διαδικασίες την Τετάρτη 7/11 για επικύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οι διαταγές της τρόικας, των δανειστών και των κάθε είδους αρπακτικών της «αγοράς» για 3ο Μνημόνιο.

 

Για πλήρες ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, για φτωχοποίηση, εξαθλίωση εργαζόμενων και συνταξιούχων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, εφεδρείες, αντιασφαλιστικά μέτρα, επιμήκυνση ωραρίου εργασίας, νέοι φόροι και χαράτσια, διάλυση της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας. Μόνη διέξοδος, μόνη ελπίδα για αύριο είναι να ανατρέψουμε τα μνημόνια.Να υπερασπίσουμε τη ζωή και τις οικογένειές μας.

 

Υπάρχει τρόπος! Όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας, σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, όλοι μαζί μπορούμε! ΤΩΡΑ τα Συνδικάτα και η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ πρέπει με αποφασιστικό, μαχητικό και ενωτικό τρόπο να οργανώσουν τον αγώνα μας.

 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

 

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ

 

Καλούμε τους εργαζόμενους στο Ενεργειακό Κέντρο της ΔΕΗ Μεγαλόπολης να πάρουν μέρος στην Απεργία, στη Συγκέντρωση & το Συλλαλητήριο.

 

ΟΛΟΙ στην Συγκέντρωση Εργατικού Κέντρου - ΑΔΕΔΥ

την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012, στις 10:30 το πρωί

στην Πλατεία Αγ. Βασιλείου

 

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου συμμετέχουμε στη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα. (Συζητούνται και θα ψηφιστούν τα νέα αντεργατικά μέτρα).

 

Αναχώρηση λεωφορείων:

Από Μεγαλόπολη: Στις 12 το μεσημέρι από Κεντρική Πλατεία

Από Τρίπολη: Στις 1 το μεσημέρι από το Εργατικό Κέντρο

Δηλώσεις Συμμετοχής: Στα τηλ. 27910 - 25680, 6936 - 785650, 6944 - 774348

 

 

Το Δ.Σ του Σ.Ο.Σ Δ.Ε.Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ