Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 09:15

Αρχισε δωρεάν διανομή τροφίμων σε τριτέκνους

Αρχισε δωρεάν διανομή τροφίμων σε τριτέκνους

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μεσσηνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων για το νέο έτος. Και καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Τα τρόφιμα αυτά θα διανεμηθούν σε τρίτεκνες οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο σύλλογο, εφόσον το οικογενειακό τους εισόδημα δεν ξεπερνά τις 20.500 ευρώ. 
Δικαιούχοι των τροφίμων είναι και οι τρίτεκνοι που είναι εγγεγραμμένοι στο σύλλογο, ανεξάρτητα της ηλικίας των γονέων και των τέκνων, με χαμηλότερο ωστόσο  εισοδηματικό κριτήριο. Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλουν είναι τα εξής: Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατήριο. Θεωρημενο αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος του έτους 2011 ή 2012. Υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη από την αρμόδια ΔΟΥ, αν δεν υποβάλει φορολογική δήλωση. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Αν κάποιο τέκνο είναι μέχρι 24 ετών χρειάζεται βεβαίωση σπουδών από τη σχολή που φοιτά ή βεβαίωση από τη μονάδα του αν κάνει την στρατιωτική του θητεία. Υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα μέσω ενός φορέα υλοποίησης (υπάρχει στο σύλλογο).
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τα δικαιολογητικά στα γραφεία του συλλόγου μέχρι της 31 Μαρτίου, κάθε Τετάρτη 6 το απόγευμα με 8 το βράδυ και την Παρασκευή 6 το απόγευμα με 8 το βράδυ. Τηλ. επικοινωνίας: 6936-834169.