Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 08:57

Εκδρομή με το τρένο στον Αγιαννάκη Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Εκδρομή με το τρένο στον Αγιαννάκη Τριφυλίας

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ


Εκδρομή με το τρένο στον Αγιαννάκη Τριφυλίας πραγματοποιεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου Μεσσηνίας, όπου και θα κόψει την πίτα του. Οπως σημειώνεται, με την εκδρομή αυτή ο σύλλογος συνεχίζει την προσπάθειά του για την επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου στη Μεσσηνία και γενικότερα στην Πελοπόννησο.
Η αναχώρηση με το ΜΑΝ 1 θα γίνει από το σιδηροδρομικό σταθμό Καλαμάτας στις 10 το πρωί και οι εκδρομείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πανέμορφη μεσσηνιακή φύση και τις εντυπωσιακές πέτρινες σιδηροδρομικές γέφυρες του 19ου αιώνα. Στον κλειστό σιδηροδρομικό σταθμό του Αγιαννάκη που είναι ο προορισμός τους, θα επισκεφθούν τον περιβαλλοντικό επιστημονικό σταθμό του Συλλόγου για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας "Αρχέλων" και θα ξεναγηθούν από μέλη του. Επίσης, προβλέπεται μικρή στάση στο Κοπανάκι για μία βόλτα στο τοπικό κυριακάτικο παζάρι. Η  επιστροφή θα γίνει μετά το φαγητό, με άφιξη στην Καλαμάτα νωρίς το απόγευμα.
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν  με τον Κωνσταντίνο Τριαντάφυλλο, στο τηλέφωνο 6948 - 046092 ή τον Γιάννη Πανταζόπουλο, στο 6978 - 831813.


NEWSLETTER