Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 09:42

Παραδίδεται αύριο το κτήριο του Μουσικού

Παραδίδεται αύριο το κτήριο του Μουσικού

Παραδίδεται αύριο το πρωί στον ΟΣΚ το νέο κτήριο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, στην οδό Γεωργίου Καρέλια, 100 μέτρα περίπου από τη Ναυαρίνου. 

 

Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο 23 - 24 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί σ’ αυτό η 9η τακτική γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ενωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Στις 9 το βράδυ του Σαββάτου, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, στο χώρο του καινούργιου σχολείου πραγματοποιείται συναυλία με τη συμμετοχή της Μαρίζας Κωχ και του Λάκη Χαλκιά. Το απόγευμα της 23ης Μαρτίου, οι σύνεδροι θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις αναπαράστασης της απελευθέρωσης της Καλαμάτας και το πρωί της επόμενης μέρας θα ξεναγηθούν στην πόλη.

Η μετακόμιση από το παλιό κτήριο του Ορφανοτροφείου  αναμένεται να γίνει με την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς 2013 - 2014.

Το νέο κτήριο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας είχε προϋπολογισμό 5.916.780 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ενωσης, μέσω του προγράμματος ΕΠΠΕΡΑΑ.