Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 12:25

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Γράφτηκε από την
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Το δικό του μήνυμα για τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις στέλνει ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Δημήτρης Οικονομόπουλος.

Σε αυτό αναφέρει:

“Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να συγχαρώ καθένα από εσάς για τον αγώνα που δίνετε και να σας ευχηθώ ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μία μεγάλη πρόκληση για την κατάκτηση των στόχων σας αλλά όχι τη μοναδική ευκαιρία. Εχοντας πίστη στις δυνάμεις σας, αισιοδοξία, θάρρος και δυναμισμό, εύχομαι να μη σταματήσετε ποτέ να αγωνίζεστε για τα όνειρά σας, να οραματίζεστε και να διεκδικείτε το μέλλον σας. Αλλωστε να θυμάστε ότι «το δε ζητούμενον αλωτόν, εκφεύγει δε ταμελούμενον» (ό,τι επιδιώκεις μπορείς να το κατακτήσεις, σου ξεφεύγει μόνο ό,τι αμελείς) – Σοφοκλής, «Οιδίπους Τύραννος», στ. 110-111.

Ως Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου σας διαβεβαιώνουμε ότι και φέτος έχουν διαμορφωθεί όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη διασφάλιση της ομαλής και απρόσκοπτης διεξαγωγής των εξετάσεων. Επίσης, σε κάθε ΚΕΣΥ της ΠΔΕ Πελοποννήσου λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης και ενημέρωσης, στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε εσείς και οι οικογένειές σας σε όλη τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων.

Τέλος, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στις οικογένειές σας, που στηρίζουν κάθε προσπάθειά σας, και να απευθύνω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς, που στέκονται άοκνοι συνοδοιπόροι στον αγώνα σας και υποστηρίζουν τη διαδικασία, και σε όλους όσοι συμβάλλουν από οποιαδήποτε θέση στην επιτυχή διεξαγωγή των εξετάσεων”.


NEWSLETTER