Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 09:51

Διαμαρτυρίες στην Αβία για τον παραλιακό δρόμο

Διαμαρτυρίες στην Αβία για τον παραλιακό δρόμο


Επαγγελματίες και κάτοικοι της παραλιακής Αβίας διαμαρτύρονται για την κατάσταση του δρόμου από τη Μικρή Μαντίνεια έως τις Κιτριές και επιρρίπτουν ευθύνες κυρίως στο Δήμο Δυτικής Μάνης, ο οποίος δεν έχει φροντίσει για τη βελτίωση του δρόμου που είναι γεμάτος λακκούβες.



""Πληρώνουμε" τη "Δικτύωση" (την εταιρεία) και το έργο της αποχέτευσης)", μας είπε επαγγελματίας της περιοχής και σημείωσε: "Ταλαιπωρηθήκαμε 2 - 3 χρόνια και αποχέτευση δεν έχουμε. Γιατί δεν ασχολείται ο Δήμος Δυτικής Μάνης; Δεν τον ενδιαφέρει η παραλιακή Αβία; Μας αντιμετωπίζει σαν να μην ανήκουμε στο Δήμο".
Ενας κάτοικος παρατήρησε ότι "ο Δήμος Καλαμάτας ενδιαφέρθηκε για το παραλιακό του κομμάτι και αποκατέστησε τις ζημιές από το έργο της αποχέτευσης με την ασφαλτόστρωση του δρόμου. Γι’ αυτό και  ο δρόμος στη Μικρή Μαντίνεια είναι καλός".
Αλλος επαγγελματίας παρατήρησε πως "είπαμε να βάλουμε ρεφενέ οι επαγγελματίες για να κλείσουμε τις λακκούβες, αλλά από το Δήμο το αρνήθηκαν" - και σημείωσε: "Πώς θα έρθει ο κόσμος στο Ακρογιάλι και στις Κιτριές με τέτοιο δρόμο;".
Γ.Σ.