Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 18:26

Καλαμάτα: Μαθητές του 1ου Λυκείου Ναυπλίου επισκέφθηκαν την "Ε"

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Μαθητές του 1ου Λυκείου Ναυπλίου επισκέφθηκαν την "Ε"

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της “Ε” και του eleftheriaonline.gr στην Καλαμάτα πραγματοποίησαν σήμερα μαθητές της Α’ τάξης του 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψης στη Μεσσηνία.

Κατά την επίσκεψη είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα στάδια έκδοσης της εφημερίδας και λειτουργίας της ενημερωτικής ιστοσελίδας, αλλά και να λύσουν τις απορίες τους γύρω από το επάγγελμα του δημοσιογράφου.

Και οι ίδιοι άλλωστε παίζουν αυτόν τον ρόλο, καθώς και συνεχίζουν την παράδοση του σχολείου τους και εκδίδουν, “Το Φλασάκι”, ένα περιοδικό με επίκαιρα θέματα που απασχολούν τη νεολαία (bullying, νεανική παραβατικότητα κ.α.), αλλά και με συνεντεύξεις ατόμων από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο. Τους μαθητές συνόδευε η εκπαιδευτικός Εύα Πέππα.

Τόσο η Α’, όσο και η Β’ τάξη του 1ου Λυκείου Ναυπλίου από τη Δευτέρα πραγματοποιούν τριήμερη εκδρομή στη Μεσσηνία και με βάση την Καλαμάτα περιηγούνται σε σημεία ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής (Πύλος, Αρχαία Μεσσήνη, Μουσείο Ενδυμασίας “Β. Καρέλια” κ.α.).


NEWSLETTER