Σάββατο, 07 Μαϊος 2022 20:42

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Συμμετοχή σε πρόγραμμα για απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας

 

Στο πρόγραμμα «Απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας» συμμετείχαν μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, στο πλαίσιο του οποίου παρακολούθησαν έναν επαγγελματία - μια επιχείρηση για 3 ημέρες.

Το πρόγραμμα αυτό οργανώνεται και υλοποιείται από το Σχολείο τα τελευταία 12 χρόνια (στις διακοπές του Πάσχα, του καλοκαιριού ή και των Χριστουγέννων) στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο από τους μαθητές όσο και από τους συνεργαζόμενους φορείς.

Οι επαγγελματίες που βοήθησαν φέτος είναι: η κ. Μπουφέα - χημικός, ο κ. Αντωνόπουλος και η κ.Τσούπα - κτηνίατροι, ο κ. Κωνσταντόπουλος - φυσίατρος, η “Διάπλαση”, η κ. Κωνσταντινέα και το Νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, η Ελληνική Αστυνομία - ο ταξίαρχος κ. Αξιοτόπουλος, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και το Τμήμα Τροχαίας, η κ. Διακάκη - βιολόγος και το μικροβιολογικό εργαστήριο του κ. Φαληρέα, ο κ. Τσάλλος - ερευνητής στο εργαστήριο μεταφραστικής έρευνας και εξατομικευμένης ιατρικής στο Caroline Heckman's στο Ελσίνκι, οι κυρίες Ματσατσίνη - Υφαντή και Μπάκα ψυχολόγοι.