Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 21:34

Οι υποψήφιοι για τη νέα διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την

 

Νέα διοίκηση θα εκλεγεί στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με βάση τις προβλέψεις του νόμου που ψηφίστηκε το προηγούμενο διάστημα.

Την Πέμπτη έληξε η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκλογή των 6 εσωτερικών μελών του συμβουλίου διοίκησης μετά την εκλογή των οποίων θα επιλεγούν και τα 5 εξωτερικά μέλη. Από το νέο 11μελές συμβούλιο διοίκησης θα προκύψει ο νέος Πρύτανης του Πανεπιστημίου.

 

Υποψήφιοι για τις 6 θέσεις είναι:

Αλεξόπουλος Παναγιώτης Καθηγητής Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, Βαρζάκας Θεόδωρος Καθηγητής Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Ζαχαριάς Νικόλαος Καθηγητής Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, Ζυγά Σοφία Καθηγήτρια Τμήματος Νοσηλευτικής, Καπόλος Ιωάννης Καθηγητής Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Κατσής Αθανάσιος Καθηγητής Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Μπιτσάνη Ευγενία Καθηγήτρια Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, Σαγιάς Νικόλαος Καθηγητής Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Συρμακέσης Σπυρίδων Καθηγητής Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.