Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014 19:01

Μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος στο τμήμα Φιλολογίας ο Ανδρέας Μαρκαντωνάτος

Μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος στο τμήμα Φιλολογίας ο Ανδρέας Μαρκαντωνάτος

 

Ψηφίζουν αύριο Τετάρτη οι καθηγητές για την ανάδειξη νέου προέδρου του Τμήματος Φιλολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα.

 

Οι υποψηφιότητες κατατίθεντο ως χθες το μεσημέρι και τελικά στις εκλογές κατεβαίνει μόνο ο αναπληρωτής καθηγητής Ανδρέας Μαρκαντωνάτος.

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος του τμήματος εκλέγεται από εκλεκτορικό σώμα το οποίο περιλαμβάνει το σύνολο των υπηρετούντων στο τμήμα καθηγητών, συμπεριλαμβανομένων και των λεκτόρων. Πρέπει να είναι είτε καθηγητής πρώτης βαθμίδας είτε αναπληρωτής καθηγητής. Η ευθύνη διεξαγωγής της ψηφοφορίας έχει ανατεθεί σε τριμελή Εφορευτική Επιτροπή, η οποία συγκροτείται από τα εξής μέλη: Ελένη Βολονάκη επίκουρη καθηγήτρια (με αναπληρωματικό μέλος τη Σοφία Καπετανάκη επίκουρη καθηγήτρια), Μαρία Ξέστερνου λέκτορα (με αναπληρωματικό μέλος τη Δήμητρα Δελλή μόνιμη επίκουρη καθηγήτρια), Μαργαρίτα Σωτηρίου λέκτορα (με αναπληρωματικό μέλος τον Ορέστη Καραβά επίκουρο καθηγητή). 

 

Η ψηφοφορία θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα.