Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014 18:23

Αιτήσεις για διά βίου μάθηση έως 31 Οκτωβρίου στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Μέχρι την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου θα γίνονται δεκτές αιτήσεις για συμμετοχή στα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πύλου - Νέστορος, όπως γνωστοποιεί το Κέντρο με σχετική ανακοίνωσή του.

 

Στην ανακοίνωση σημειώνεται, ειδικότερα, ότι στο συγκεκριμένο Κέντρο μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα προγράμματα: α) Οικονομία - Eπιχειρηματικότητα, β) Ποιότητα ζωής - Περιβάλλον, γ) Νέες τεχνολογίες, δ) Γλώσσα και επικοινωνία, ε) Κοινωνικές δεξιότητες και δράσεις, στ) Πολιτισμός και τέχνη, ζ) Προγράμματα ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο Δημαρχείο Κορώνης και στην υπεύθυνη οργάνωσης Ελένη Κουτσούκου (τηλ. 6976-488772, e-mail: kdvm94@gmail.com).

 

Αιτήσεις υποβάλλονται -μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία- στα κατά τόπους ΚΕΠ των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Πύλου - Νέστορος, καθώς επίσης, α) ταχυδρομικά στην διεύθυνση ΚΔΒΜ Πύλου - Νέστορος, Δημαρχείο Κορώνης ΤΚ 24004 και β) ηλεκτρονικά με e-mail στο kdvm94@gmail.com.