Τετάρτη, 20 Μαϊος 2015 15:32

Οι σημερινές εκδηλώσεις στην Ανθοκομική Εκθεση Καλαμάτας

Οι σημερινές εκδηλώσεις στην Ανθοκομική Εκθεση Καλαμάτας

Η 4η Ανθοκομική Εκθεση του Δήμου Καλαμάτας συνεχίζεται και σήμερα στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων και θα διαρκέσει έως την Κυριακή.

Το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής: στις 5.30 μ.μ. ξεκινά τουρνουά σκακιού από το ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο" στο (χώρο) "σκάκι" και στις 8 μ.μ. χορευτική εκδήλωση από το Σύλλογο Χορού «Physical» στο πατινάζ. Στις 6 μ.μ. έχει προγραμματιστεί εργαστήρι ορθής λειτουργίας και των εκεί κομποστοποιητών για τη βελτίωση του περιβάλλοντα χώρου και επιτόπιες φυτεύσεις από τα μέλη του Δικτύου Συνοικιακής Κομποστοποίησης, και το "Re:Think", στο πατινάζ. Στις 7 μ.μ. αρχίζει φιλικός αγώνας μπάσκετ του «Ευκλή» με το 1ο Λύκειο Καλαμάτας στο γήπεδο μπάσκετ, Την ίδια ώρα ξεκινά η έκθεση φωτογραφίας ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Μεσσηνίας από το Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Μεσσηνίας, στα βαγόνια δυτικά του Αναψυκτηρίου.

 

H 4η Ανθοκομική Εκθεση δίνει την ευκαιρία σε όσους την επισκεφθούν, να δουν και να αγοράσουν λουλούδια και φυτά, να πάρουν πληροφορίες από ειδικούς επιστήμονες για την καλλιέργεια, να δουν από κοντά μηχανήματα και εργαλεία κήπου.