Τετάρτη, 20 Μαϊος 2015 20:11

Συνεργασία συλλόγων της Κυπαρισσίας για θέματα της περιοχής

Συνεργασία συλλόγων της Κυπαρισσίας για θέματα της περιοχής

Τη συνέχιση των κοινών τους δράσεων αποφάσισαν οι σύλλογοι της Κυπαρισσίας, μετά την πετυχημένη πρώτη πρωτοβουλία τους για τον καθαρισμό των παραλιών της πόλης. 

 

Σε σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της Κυριακής και στην οποία συμμετείχαν τα Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου Γιαννίτσαινας, του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, του Εμπορικού Συλλόγου και του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών, συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον και την ανάπτυξη της περιοχής. Αποφασίστηκε να υπάρχει συνεργασία με τους τοπικούς δημοτικούς συμβούλους για διάφορα θέματα, όπως: τα αδέσποτα με τα οποία υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην πόλη, το παλιό κτήριο της Εθνικής Τράπεζας που όχι μόνο δεν έχει αξιοποιηθεί αλλά συνεχώς καταρρέει, η κομποστοποίηση και η ανακύκλωση που θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και να προωθηθούν, ο εθελοντισμός, αλλά και η πραγματοποίηση της 2ης "Λευκής Νύχτας" στην Κυπαρισσία, στις 30 του μήνα.

Επίσης συμφώνησαν να υπάρχει διαρκής συνεργασία των συλλόγων, και έτσι αποφασίστηκε η επόμενη συνάντηση-συνεδρίασή τους να γίνει στις 7 Ιουνίου.

Κ.Μπ.