Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015 13:39

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Μεταπτυχιακό στη Νοσηλευτική

Γράφτηκε από την

Σαράντα θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Διοίκηση υπηρεσιών υγείας και διαχείριση κρίσεων» προκήρυξε το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για το ακαδημαϊκό έτος 2015 - 16.

Το Π.Μ.Σ. απονέμει Master of Science στις παρακάτω δύο κατευθύνσεις: «Επείγουσα φροντίδα υγείας» και «Οργάνωση και διοίκηση υπηρεσιών υγείας».

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων ξεκινά από την Πέμπτη και θα διαρκέσει έως τις 3 Ιουλίου. Οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν φάκελο υποψηφιότητας, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Προγράμματος, στον Πέτρο Κολοβό. Η αναλυτική προκήρυξη και η αίτηση συμμετοχής είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα http://sparti.uop.gr/~nosil. Η διεύθυνση είναι: Γραμματεία Π.Μ.Σ. «Διοίκηση υπηρεσιών υγείας και διαχείριση κρίσεων» Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Λ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών, 23100 Σπάρτη. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 27310 89726, το φαξ: 27310 89656, το e-mail: pmsnurs@uop.gr και pkolovos@uop.gr.