Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2015 16:47

Μαθήματα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Μαθήματα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Ξεκινούν σε λίγο διάστημα τα μαθήματα του Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων Μεσσηνίας, στα τμήματα που θα λειτουργήσουν στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης την οποία υπέγραψε με την Περιφέρεια Πελοποννήσου το ΚΕΚ. 

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους από την Τρίτη 8 έως την Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη (9 π.μ. - 1 μ.μ.). Τα προγράμματα θα είναι τα εξής: Λογιστής τουριστικής επιχείρησης. Μαγειρική - ζαχαροπλαστική. Βιολογικές καλλιέργειες οπωροκηπευτικών. Δραστηριότητες οικοξενάγησης. Ζωγραφική. Αγιογραφία. Κατασκευή κοσμημάτων. Κοπτική - ραπτική. Πλεκτική χειρός. Χειροτεχνία. Πληροφορική και χρήση νέων τεχνολογιών. Στέλεχος μηχανογραφημένου λογιστηρίου. Μελισσοκομία. Τυροκομική. Εκμάθηση έγχορδων λαϊκών οργάνων. Φυτικά καλλυντικά - αιθέρια έλαια - αρωματικά βότανα. Ανάπτυξη επιχειρησιακών εφαρμογών στο Διαδίκτυο (ηλεκτρονικό επιχειρείν). Θεατρικό εργαστήρι.

Τα προγράμματα έχουν διάρκεια έως 80 ώρες, γίνονται στους χώρους του ΚΕΚ και η παρακολούθησή τους είναι δωρεάν. 

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΚ Περιφερειακής  Ενότητας Μεσσηνίας στην οδό Νέδοντος 135 στην Καλαμάτα, τηλ. 27210 95860, 9 π.μ. με 1 μ.μ.