Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 18:28

Ειδικότητες στο ΙΕΚ Καλαμάτας

Νέες ειδικότητες θα λειτουργήσουν στο Α' εξάμηνο στο Δημόσιο ΙΕΚ Καλαμάτας, το φθινοπωρινό εξάμηνο 2015 Β'.

Αυτές είναι: Βοηθός βρεφονηπιοκόμων, Βοηθός νοσηλευτικής - μαιευτικής, Στέλεχος διατροφής και διαιτολογίας, Στέλεχος μηχανογραφημένου λογιστηρίου - φοροτεχνικού γραφείου, Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής (πολυμέσα/ web designer - developer /video games), Τεχνικός κομμωτικής τέχνης, Τεχνικός μηχανικός θερμικών εγκαταστάσεων και μηχανικός τεχνολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου, Φύλακας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

Οι παραπάνω ειδικότητες απευθύνονται σε κατόχους απολυτηρίων όλων των τύπων λυκείων: γενικό, τεχνικό, ΤΕΕ, ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ.

Στο σύνδεσμο: https://iek.sch.gr γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α’ εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) του υπουργείου Πολιτισμού, για το χειμερινό εξάμηνο κατάρτισης 2015 Β'. Το σύστημα θα μείνει ανοικτό μέχρι τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 μ. Δεν θα δοθεί παράταση.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ Καλαμάτας http://iek-kalam.mes.sch.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς http://www.gsae.edu.gr/el. Το ΙΕΚ Καλαμάτας είναι στη Λ. Αθηνών 170 (iek-kalam.mes.sch.gr, grammateia@iek-kalam.mes.sch.gr, 27210 94563, 94486).