Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 08:20

Καλωσόρισμα μεταπτυχιακών φοιτητών στο ΤΕΙ Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Καλωσόρισμα μεταπτυχιακών φοιτητών στο ΤΕΙ Πελοποννήσου

Την πρώτη σειρά μεταπτυχιακών φοιτητών καλωσόρισε την Παρασκευή το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στα Χρηματοοικονομικά/Master of Science (M.Sc) in Finance, που διοργανώνει το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Πελοποννήσου στην Καλαμάτα.

Ο πρόεδρος του Τμήματος, αναπληρωτής καθηγητής Οδυσσέας Σπηλιόπουλος χαιρέτισε τους 40 επιτυχόντες επισημαίνοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχει τόσο για το Τμήμα όσο και για το Ιδρυμα η έναρξη των μαθημάτων του ΠΜΣ, δεδομένου ότι αυτό αποτελεί το πρώτο αυτοδύναμο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του ΤΕΙ Πελοποννήσου. Επίσης έκανε μια συνοπτική αναδρομή στην ιστορία του Τμήματος.

Ο διευθυντής του ΠΜΣ καθηγητής Στέφανος Γιακουμάτος καλωσορίζοντας, με την σειρά του, τους φοιτητές στάθηκε στην μεγάλη ανταπόκριση που είχε το ΠΜΣ στην κοινωνία και στο γεγονός ότι προσέλκυσε υποψηφίους με υψηλά προσόντα και σπουδές τόσο σε Πανεπιστήμια όσο και σε ΤΕΙ. Υπογράμμισε ότι η Επιτροπή Αξιολόγησης βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να αναγκαστεί, λόγω της μεγάλης προσέλευσης υποψηφίων, να αποκλείσει υποψηφίους, που με βάση το προφίλ τους, θα γίνονταν δεκτοί σε οποιοδήποτε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους μεταπτυχιακούς φοιτητές, οι οποίοι στην συνέχεια περιηγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος, όπου θα περάσουν τους επόμενους 18 μήνες των σπουδών τους.

Η επόμενη πρόσκληση για νέους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στα Χρηματοοικονομικά/Master of Science (M.Sc) in Finance προβλέπεται να είναι σε περίπου ένα χρόνο (Δεκέμβρης 2016).


NEWSLETTER