Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 20:36

Σεμινάρια διδακτικής στο 7ο Γυμνάσιο Καλαμάτας 

Ημερίδα επιμόρφωσης με βιωματικά σεμινάρια διδακτικής, νέων τεχνολογιών, παιδαγωγικής και συμβουλευτικής διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αποφοίτων Πανεπιστημίου (ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΓΑ.) με τη στήριξη της διευθύντριας του 7ου Γυμνασίου Καλαμάτας, το Σάββατο στο 7ο Γυμνάσιο Καλαμάτας (Πάροδος Αγίων Αναργύρων).

Τα σεμινάρια στοχεύουν στη βελτιστοποίηση των διδακτικών και παιδαγωγικών πρακτικών μέσα στην τάξη, καθώς και στην ηθική στήριξη του εκπαιδευτικού στην καθημερινότητά του. 

 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι καθηγητές όλων των ειδικοτήτων καθώς και νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και φοιτητές. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να επιλέξουν από κάθε κύκλο σεμιναρίων το σεμινάριο που επιθυμούν να παρακολουθήσουν, αφού τα σεμινάρια με την ίδια θεματική, θα γίνονται ταυτόχρονα. Στη λήξη της ημερίδας θα διανεμηθούν σε όλους βεβαιώσεις συμμετοχής. Η διοργάνωση θα τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας και θα αποσταλούν ηλεκτρονικά τα πρακτικά της ημερίδας σε όλους τους συμμετέχοντες.